About Hill Media.

Het gezicht achter Hill Media, dat ben ik!

Mijn naam is Jet van den Heuvel en ik zou mijzelf omschrijven als een vrolijke meid met veel pit. Mijn passie voor film begon al toen ik een jaar of 14 was. Voor mijn verjaardag kreeg ik mijn eerste camera waarna ik ben begonnen met het in elkaar zetten van o.a. vakantie video’s, met wat hulp van mijn vader. Toen ik een kleine twee jaar ouder was en een camera upgrade had uitgevoerd, kreeg ik een baantje bij een uitgaanscentrum om aftermovies te maken. Artiesten zoals Kraantje Pappie, Broederliefde, Je Broer en Mr. Polska kwamen optreden op de feesten. Zelf was ik toen net oud genoeg om binnen te mogen. Zo ben ik mij steeds verder gaan ontwikkelen in mijn liefde voor visueel beeld.

 

In 2017 ben ik gestart aan de opleiding Communicatie en Multimedia Design. Hier heb ik met veel plezier mijn design skills ontwikkeld en met het gehele Adobe pakket leren werken. Door veel onderzoek te doen naar doelgroepen en storytelling wordt een video niet alleen mooi maar heeft het ook impact.

Het psychologische proces achter; 'Waarom klikken mensen hierop en waarom blijven ze kijken?' heeft mij altijd erg geboeid en hier heb ik ook veel onderzoek in gedaan. Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen in de videoproductie van NPO Radio 2. Hier heb ik alle aspecten mee gekregen die horen bij grote producties en het draaien op sets. Zo heb ik ook tijdens de Top 2000 meegewerkt in het team. Super tof! 

In 2020 was het zover. Met goede moed naar de KvK om de grote stap in de media wereld te gaan zetten. En wat er toen gebeurde? Ja, dat moment waarvan we hoopte dat het zo voorbij zou zijn maar zich heeft uitgespreid over enkele maanden in huis zitten zonder aan de slag te kunnen. Corona stond voor de deur en alles stond op zijn kop.

Het is inmiddels bijna 2021 en ik ben er klaar voor om aan de slag te gaan. Ik ben enorm leergierig en weet van aanpakken, dus kom maar op! Je kunt mij altijd vrijblijvend advies vragen voor producties. Ik probeer bij iedere opdracht het verhaal en de schoonheid weer te geven in het eindresultaat. Ik geloof dat iedereen een boeiend verhaal heeft die het waard is om vertelt te worden. Met genoeg kennis op zak ga ik op pad om verder te ontwikkelen en te leren bij iedere opdracht.

Wie ben ik?