Videografie.

Wil je een bedrijfsvideo, een video van je evenement of misschien een muziekvideo? Kan de content op je website of sociale media kanalen een frisse blik gebruiken? Ieder bedrijf, persoon of product heeft een verhaal die het waard is om vertelt te worden. Ik ben een creatieve duizendpoot en wil graag elke uitdaging aangaan.

Video wordt steeds belangrijker in het online leven. Mensen kijken liever een video dan dat ze een tekst lezen en we scrollen per dag een paar uur door onze sociale media kanalen. Via social media content breng jij jouw merk in contact met de wereld en kun je gemakkelijk doelgroepen bereiken en oproepen tot actie.

Hill Media helpt je graag om jouw boodschap duidelijk te vertellen en op een spontane en dynamische manier over te brengen.

Verlovingsfeest.

Murtaza en Sharo hadden een hele bijzondere avond tijdens hun verlovingsfeest. Met Afghaanse invloeden was het feest rijkelijk gevuld met muziek, dansen, eten en een zaal vol familie en vrienden. De uiteindelijke video duurde, naar hun wensen, ruim een uur. Hiernaast vind je een impressie hoe de volledige video eruit kan zien.

Wil jij ook jouw bijzondere dag of avond vastgelegd hebben in een korte video? 

Into The Wild.

Tijdens een doorreis door Noord-Europa ben ik meegegaan met Into The Wild om in één week, in Zweden, een tocht van 90KM te maken per kano. Een week in het wild leven met minimale voorzieningen in ruil voor de mooiste stukjes natuur te kunnen zien, rust op het water en een prachtige zonsondergang te hebben, iedere dag opnieuw. 

Into the Wild Zweden

NPO Radio 2.

Tijdens mijn HBO Communicatie en multimedia studie heb ik een half jaar stage gelopen bij NPO Radio 2 in de videoproductie. Hier heb ik veel geleerd over live producties, muziekvideo opnames, concertregistraties, interviews, animeren,

GIF' jes maken en sociale media content.

Hier zie je een impressie van de door mij geschoten beelden en edit werk dat is geproduceerd tijdens een half jaar stage lopen bij NPO Radio 2

Werkwijze.

Idee

Tijdens de eerst kennismaking bespreken we het idee en stellen we de opdracht vast.

Bewerken

Ik bewerk zelfstandig in mijn kantoor de video die voldoet aan de afgesproken eisen en breng hier mijn creatieve draai aan.

Brainstormen

We gaan brainstormen over de inhoud van de opdracht en hoe we tot het beste eindresultaat gaan komen.

Correcties

Je ontvangt een proef versie en hier kunnen nog correcties op uitgevoerd worden mocht dat nodig zijn.

Filmen

Op de afgesproken dag(en) ga ik

filmen op de locatie.

Oplevering

De video wordt op de afgesproken datum opgeleverd in het gewenste formaat en kwaliteit.

0640248331
KvK nummer:
123456789
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • LinkedIn Jet van den Heuvel

© 2020 By Hill Media.