Videografie.

Wil je een bedrijfsvideo, een video van jouw evenement of misschien een muziekvideo? Kan de content op jouw website of sociale media kanalen een frisse blik gebruiken? Ieder bedrijf, persoon of product heeft een verhaal dat het waard is om verteld te worden. Ik ben een creatieve duizendpoot en wil graag elke uitdaging aangaan.

Video wordt steeds belangrijker in het online leven. Mensen kijken liever een video dan dat ze een tekst lezen en we scrollen per dag een paar uur door onze sociale media kanalen. Via social media content breng jij jouw merk in contact met de wereld en kun je gemakkelijk doelgroepen bereiken en oproepen tot actie.

Hill Media helpt je graag om jouw boodschap duidelijk te vertellen en op een spontane en dynamische manier over te brengen.

Verlovingsfeest.

Murtaza en Sharo hadden een hele bijzondere avond tijdens hun verlovingsfeest. Met Afghaanse invloeden was het feest rijkelijk gevuld met muziek, dansen, eten en een zaal vol familie en vrienden. De uiteindelijke video duurde, naar hun wensen, ruim een uur. Hier vind je een impressie hoe de volledige video eruit kan zien.

Wil jij ook jouw bijzondere dag of avond vastgelegd hebben in een korte video? 

Into The Wild.

Deze zomer ben ik met een reis van Into The Wild meegegaan om in één week een tour van 90 km te maken door Zweden per kano. Hierbij heb ik een week lang met minimale voorzieningen in het wild geleefd in ruil voor de mooiste stukjes natuur, rust op het water en prachtige zonsondergangen. Iedere dag opnieuw.

NPO Radio 2.

Tijdens mijn HBO studie Communicatie en multimedia design heb ik een half jaar stage gelopen bij NPO Radio 2 in de videoproductie. Hier heb ik veel geleerd over live producties, muziekvideo opnames, concertregistraties, interviews, animeren,

GIF' jes maken en sociale media content.

Hier zie je een impressie van de door mij geschoten beelden en edit werk dat is geproduceerd tijdens een half jaar stage lopen bij NPO Radio 2.

Werkwijze.

question.png

Idee

Tijdens de eerst kennismaking bespreken we het idee en stellen we de opdracht vast.

film.png

Bewerken

Ik bewerk zelfstandig in mijn kantoor de video die voldoet aan de afgesproken eisen en geef hier mijn creatieve draai aan.

problem-solving.png

Brainstormen

We gaan brainstormen over de inhoud van de opdracht en hoe we tot het beste eindresultaat gaan komen.

correction.png

Correcties

Je ontvangt een proef versie en hier kunnen nog correcties op uitgevoerd worden mocht dat nodig zijn.

camera.png

Filmen

Op de afgesproken dag(en) ga ik

filmen op de locatie.

delivery.png

Oplevering

De video wordt op de afgesproken datum opgeleverd in het gewenste formaat en met de juiste kwaliteit